Вкусные булочки без дрожжей можно выпекать сразу же после замешивания теста. Их подают к чаю, берут в дорогу и на работу, дают ребенку в школу.
Булочки «Синнабон» с маком
If we really like something, we cook it again and again, see the apple pie, which was our favorite was on our table every second day for several months. Back to our scrolls … Moderately sweet, deliciously airy, consisting almost entirely of whole-wheat flour and oats, not containing butter, white sugar-free, no eggs or dairy products. In this recipe, we use no yeast, because I just do not like its smell and try to avoid it in my dishes. Usually, for such scrolls, sugar icing is served, but I prefer to replace it with cashew cream, although, in my opinion, they are already pretty sweet and hearty, and you can safely do without such additions. These scrolls can be stored in a closed container for a week.
Масло сливочное 80 гр. Куринные яйца 2 шт. Сахар гр. Ванильный сахар 10 гр.
Булочки Бао с хрустящей курицей. Веганские булочки с яблоками, шоколадом и грецкими орехами. Дрожжевые булочки с вареньем или джемом. Дрожжево-творожные булочки на завтрак. Традиционные несладкие английские сконы scones с семенами конопли.